<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=235911" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Rakuten Viber пуска...

Не, Центърът за градска мобилност не предлага безплатни карти за транспорт (видео)

16 Август 2024
0 103

Центърът за градска мобилност предупреди гражданите за разпространена из социалните мрежи измама с абонаментни карти за столичния обществен транспорт, предава NOVA.

“ВНИМАНИЕ!!! ИЗМАМА!

По повод появила се информация във Фейсбук, че ЦГМ предлага безплатни карти Sofia City Card за една година до края на месеца, не се доверявайте! Това е измамa! Не отваряйте линка към информацията и не предоставяйте лични данни!

Условията за пътуване в столицата не са променени.“, пишат от ЦГМ.

Не, Центърът за градска мобилност не предлага безплатни карти за транспорт (видео)
Фалшива обява във Facebook

Искаме изряден градски транспорт, но е спорно дали го заслужаваме (Коментарът на редактора)

Ние получихме множество сигнали за невярна информация за абонаментни карти на ЦГМ. Имаме ПР екип, който следи за подобни страници с невярна информация за градския транспорт. Хората трябва да знаят, че единствената достоверна информация е Facebook страницата и официалният сайт на Центъра за градска мобилност.”, коментира Владимир Лазаров от Центъра за градска мобилност.

По негови думи ЦГМ има томбола за раздаване на безплатни карти за пътуване, но спечелилите биват упоменати на официалната страница на дружеството.

Скъпи приятели, напомняме ви да проверявате внимателно информацията, на която се доверявате. Внимавайте и да не въвеждате свои лични и банкови данни в съмнителни сайтове и приложения. А ако имате съмнения за измама, сигнализирайте ни!

Не, Центърът за градска мобилност не предлага безплатни карти за транспорт (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции