<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236146" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Децата у нас ...

Шофьор се блъсна в стълб, събори го в двор и избяга (видео)

20 Август 2024
0 38

Шофьор се блъсна в стълб, събори го в двор и избяга. Втори ден енергодружеството и общината си прехвърлят отговорността за бетонната конструкция, предава NOVA.

Кран бутна стълб, който падна върху автомобил в Студентски град

След инцидента в Габрово водачът избягал по джанти. Полицията обаче го заловила. От енергодружеството и общината обаче си прехвърлят отговорността за бетонната конструкция, която стои в частния имот на журналистката Ружа Любенова.

Шофьор се блъсна в стълб, събори го в двор и избяга (видео)
снимка: NOVA

В понеделник ѝ се обадили с предложение бригада да натроши стълба в нейния двор и да извози отпадъците, но тя отказала с аргумента, че след това не може да почисти. От „Енерго-Про” уточниха, че стълбът е прехвърлен на общината и че осветлението било общинско. Община Габрово обаче казва, че самата конструкция не се води в активите ѝ.

Коментарът на “Господарите”

Недопустимо е две институции да не знаят каква отговорност носят. Дори е смешно да не могат да се разберат за преместването на един стълб. Радваме се, че няма пострадали, защото тогава още по-трудно щяха да поемат отговорност. Надяваме се, че бързо ще достигнат до консенсус, защото общината винаги трябва да бъде в разбирателство с всички останали институции. По този начин всичко ще върви спокойно! Настояваме шофьорът да бъде строго наказан заради невниманието си! Утре може да бутне някой човек и да избяга така безотговорно!

Шофьор се блъсна в стълб, събори го в двор и избяга

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции