<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236199" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха мъ...

Хванаха пиян 16-годишен да шофира в Пазарджик

20 Август 2024
0 153

Хванаха пиян 16-годишен да шофира в Пазарджик. Тийнейджърът не се подчинил при опит на полицията да го спре, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР – Пазарджик за bTV.

Непълнолетен нарушител: 13-годишно момче шофира в пияно състояние

Тази нощ около 02:45 часа екип на сектор „Пътна полиция“ прави опит да спре за проверка лек автомобил. Водачът не спира след сигнала и продължава по пътя си.

След предприети действия от страна на полицаите колата е спряна за проверка, като е установено, че неин шофьор е 16-годишен тийнейджър от кърджалийското село Горно Къпиново. Освен неправоспособен да управлява превозното средство, непълнолетният е с отчетена проба за алкохол 0,97 промила.

Хванаха пиян 16-годишен да шофира в Пазарджик
снимка: iStock

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментарът на “Господарите”

Изключително безотговорно и грозно отношение както от страна на тийнейджъра, така и от страна на родителите му. Има законов път, по който гражданин на Република България може да стане шофьор на автомобил след навършването на 18-годишна възраст. Настояваме отговорните лица да понесат наказания заради застрашаването на участниците в пътното движение! Позволяването на непълнолетен, който не знае как да управлява моторно средство, е равно на опит за убийство!

Хванаха пиян 16-годишен да шофира в Пазарджик

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции