<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236239" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Не, Центърът ...

Таксиметров шофьор от Шумен предотврати “ало” измама

21 Август 2024
1 111

Таксиметров шофьор от Шумен предотврати “ало” измама. Жертва е била възрастна жена от Провадия, която е щяла да даде 28 500 лева, съобщава bTV.

Задържаха мним полицай, взел 46 000 лева от майка и син чрез телефонна измама (видео)

Таксиметровият шофьор бил нает да вземе пратка от града във Варненско, като подаващият поръчката му бил неизвестен. По-късно по телефона той получил указания да занесе взетия пакет до Румъния. Това усъмнило таксиметровия шофьор, който отворил пратката и намерил в нея парите. След това подал сигнал в полицията.

Таксиметров шофьор от Шумен предотврати &#8220;ало&#8221; измама
снимка: iStock

Малко по-късно служителите от управлението на МВР в Провадия установили, че парите са дадени от 83-годишна местна жителка. Жената била подведена, че съдейства на полицията и тези 28 500 лева са необходими, за да бъдат разкрити нарушители на закона.

Коментарът на “Господарите”

По данни на полицията през миналата година жертвите на телефонни измами във Варненско са дали на измамници близо 470 000 лева. Скъпи приятели, не се лъжете, не се поддавайте на безочливите крадци! Информирайте близките си и по-възрастните си роднини! Радваме се, че съществуват хора като този таксиметров шофьор, които не просто изпълняват работата си от точка A до точка Б, но и показват гражданска отговорност! Благодарим му за стореното!

Таксиметров шофьор от Шумен предотврати “ало” измама

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции