<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236361" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Германски ми...

Полицаи от Добрич са използвали електрошок срещу буйстващи хора, отказали проверка (видео)

22 Август 2024
0 1138

Полицаи от Добрич са използвали електрошок срещу буйстващи хора, отказали проверка. Видеа, разпространени във Facebook, показват цялата ситуация на пътя.

Отново стреляха по автобус в Добрич – за втори път през последните 24 часа (видео)

Според официалната информация от полицията екшънът се е разиграл на 21 август, около 19:30 часа в с. Ловчанци. Полицейски автопатрул подава светлинен сигнал и спира за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 49-годишен мъж.

Шофьорът отказал да предаде документите си и започнал да буйства, оказал съпротива на полицаите. При това е бил подпомогнат от насъбралата се тълпа. След няколкократно отправени разпореждания към водача и насъбралите се граждани, единият от полицаите вади служебния си електрошок. След няколко предупреждения и продължаваща съпротива възпроизвел два заряда.

Полицаи от Добрич са използвали електрошок срещу буйстващи хора, отказали проверка (видео)
снимка: Facebook/Serkan Vs Nazar

Агресивният мъж е задържан и са му поставени белезници. В този момент от автомобила излязла съпругата му и започнала да удря с дървен предмет полицейските служители. Тя е била обезвредена, поставени са ѝ белезници и също е задържана. Малко по-късно е арестуван и 24-годишен роднина, който също е извършил действия, грубо нарушаващи обществения ред. Двамата полицаи са прегледани в ЦСМП Добрич и са с леки телесни повреди.

Коментарът на “Господарите”

Недопустимо е подобно отношение спрямо органите на реда. В българското законодателство е описано, че всеки гражданин е задължен да се легитимира при поискване от органите на реда. Това е наше задължение и не подлежи на оспорване! Не разбираме защо за нещо толкова малко се е стигнало до голяма разправа и скандал! Насилието никога не е опция! Не го избирайте!

Видео: Facebook/Serkan Vs Nazar

Полицаи от Добрич са използвали електрошок срещу буйстващи хора, отказали проверка

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции