<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236440" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР: Около 800 ...

Глобиха д-р Цветеслава Гълъбова с фиш за 400 лева, без тя да е извършила нарушение (видео)

23 Август 2024
0 281

За нов абсурд от КАТ с глоба на пътя, в който е замесен психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, разказва NOVA.

Тя е получила фиш за превишена скорост, според който е извършила нарушение в Пазарджик през януари. Лекарката обаче не е била в този град по това време. Фишът ѝ е връчен повече от половин година по-късно, когато я спрели за друго нарушение.

МВР: Около 800 хиляди шофьори да очакват фишове за превишена скорост

Внукът ми, който е на 11 години, седеше на задната седалка без колан и затова ме спряха. Тогава ми беше връчено и това нарушение – глоба за 400 лв. Шокирах се, защото не съм била в Пазарджик. Само аз карам колата. Полицаят ми показа снимка на колата, която е извършила нарушението. В номера има една цифра, която се различава. Този фиш трябва да бъде обжалван. Написах гневен пост в социалните мрежи и с мен се свърза адвокат. Трябва да се води съдебно дело.”, разказва Цветеслава Гълъбова.

Глобиха д-р Цветеслава Гълъбова с фиш за 400 лева, без тя да е извършила нарушение (видео)
Източник: NOVA

От Областната дирекция в Пазарджик съветват психиатъра да подаде жалба. Ако се констатира грешка, фишът ще бъде анулиран.

Независимо че д-р Гълъбова не е извършила нарушение и очевидно от КАТ са направили грешка, както се казва “контрата остава в нея”. Явно логиката на пътна полиция е виновен до доказване на противното.

А системата е толкова перфектна, че не дава възможност на служителите да направят елементарна проверка и да анулират фиша. Затова отговорността се пада на гражданите да хабят време и пари по съдилища и да подават жалби. След което да чакат решение с месеци.

При положение че от КАТ постоянно ни дебнат за какво ли не, най-малкото, което могат да направят, когато сгафят, е да ни съдействат, за да оправим проблема по най-бързия начин.

Глобиха д-р Цветеслава Гълъбова с фиш за 400 лева, без тя да е извършила нарушение (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции