<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236450" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Противоречия...

Отново противоречия и амнезия в разпитите на виновните за убийството в Цалапица (видео)

23 Август 2024
0 316

Трети ден разпит в съда на ключови свидетели по делото „Цалапица“. Продължава изслушването на показанията им за убийството на Димитър Малинов. Оказва се, че почти във всеки разпит на свидетелите има противоречия.

В съдебната зала някои твърдяха, че не помнят нищо от фаталната нощ, в която 24-годишният Димитър Малинов е бил убит.

Рангел Бизюрев е направил пълни самопризнания за убийството на Митко от Цалапица (видео)

Всички свидетели обаче споделиха, че в нощта на убийството обвиняемият Рангел Бизюрев е консумирал само бира, но редовно употребявал наркотици. Посочиха и че няколко дни преди убийството, Митко е обиждал Рангел в негово отсъствие, но никой не обясни какъв е бил мотивът му.

Отново противоречия и амнезия в разпитите на виновните за убийството в Цалапица (видео)
Източник: БТА

Именно след тези обиди Рангел е помолил Борислав Динков, един от двамата братя, обвиняеми за лично укривателство по убийството, да му направят “капан”.

Свидетелите до този момент описват Рангел Бизюрев като човек, който посяга на по-малките момчета от него, а близнаците Борислав и Валентин Динкови определиха като агресивни.

Много противоречия, часовете изобщо не съвпадат. Някои буквално имаха амнезия за въпросната вечер. Оказа се, че всичките са си изтрили чатовете точно същата вечер, в която са комуникирали.“, каза майката на убития Димитър.

Противоречия в показанията на основните замесени в убийството на Митко от Цалапица (видео)

Как са родили такива убийци, може ли такива малки деца да убиват, да носят мотики, лопати, кирки, да го заровят, да го убият и да идат да го търсят после по телефона. А телефонът му е счупен на две и заровен там до пилищарника. Те трябва да им дадат доживотна присъда, разберете.“, сподели Минка Малинова, баба на починалия Димитър Малинов.

Крайно време е близките на жертвата да получата справедливост. След всички грешки и пропуски на разследването е крайно време и за адекватна присъда на замесените в ужасното престъпление.

Отново противоречия и амнезия в разпитите на виновните за убийството в Цалапица (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции