<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=236640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 6 месеца след ...

Вандали отново са разбили залата за спортна гимнастика на ЦСКА

26 Август 2024
0 48

Вандали отново са разбили залата за спортна гимнастика на ЦСКА. Това съобщиха от Българската федерация по спортна гимнастика във Facebook.

32 години по-късно българка отново се класира на олимпийски финал в гимнастиката (видео)

Вандалите са счупили всички прозорци на спортното съоръжение, което е било основно ремонтирано преди две години. Тогава залата е разбита, като вандалите са изтръгнали кабели и са ги запалили в подземията ѝ. С помощта на дарителска акция, доброволци и финансовата помощ от Министерството на спорта залата е реновирана.

Вандали отново са разбили залата за спортна гимнастика на ЦСКА
снимки: Facebook/БФГ

Спортният комплекс “Червено знаме” съществува от 1985 година, в момента функционират единствено залите по спортна гимнастика и акробатика. Залата е в капитала на дружество “Сердика спортни имоти” с принципал Министерството на младежта и спорта.

От Федерацията написаха, че клубът по спортна гимнастика на „червените“ има нужда от доброволци за почистване на залата след погрома. 

Коментарът на “Господарите”

Кому е нужна тази агресия и този вандализъм? Какво може да породи той, освен спиране на тренировките на деца? Надяваме се, че извършителите ще бъдат открити и наказани, защото подобни деяния са не само непристойни, но и опасни! Време е вандализмът да спре!

Видео: Facebook/БФГ

Вандали отново са разбили залата за спортна гимнастика на ЦСКА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции