<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23678" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Треньорът на националите: Видях в очите на играчите надежда и огън

06 Октомври 2016
0 5306

Новият селекционер на България Петър Хубчев заяви, че заминава за Франция като реалист и е наясно, че отборът ни е аутсайдер срещу "петлите" в квалификацията между двата отбора в Париж. Все пак наставникът ни е радостен, че е видял в очите на някои от футболистите надежда и огън, които са необходими са добро представяне, пише Спортал.

 

 

"През изминалите няколко дни най-важно бе да опознаем момчетата чисто човешки. Във футболно отношение малко неща можем да свършим за две тренировки, но това, което имахме като план го изпълнихме. Видях в очите на 7-8 човека надежда и огън, за които говорим и стана дума за тях още на първата ни пресконференция. Аз съм реалист, но във футбола не трябва да отиваш с наведена глава, тъй като всичко може да стане", каза Хубчев при заминаването за Париж.

 

САМО ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СИ ЗНАЕ КАКВО МУ Е! ЖЕНАТА НА МЕЧТИТЕ МУ СЕ ОКАЗВА НЕГОВА ДЪЩЕРЯ

 

"Всички играчи са здрави и тренираха на 100%, така че нямаме кадрови проблеми. През последните дни много се прави съпоставка с мача ни от 1993 година, но според мен това е ненужно. Тъй като повечето от играчите не помнят много от срещата, а голяма част от тях дори не са били родени", каза още треньорът.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции