<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237111" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европа иска з...

Не намалява броят на пияни и дрогирани шофьори по морето (видео)

31 Август 2024
0 102

Не намалява броят на пияни и дрогирани шофьори по морето. Пътните полицаи отчитат бум през август, предава NOVA.

Мъж е заснет да шофира без ръце на АМ “Тракия” (видео)

Ръстът на заловените пияни и дрогирани водачи, седнали зад волана е през август. Когато е и сезонът на отпуските. Това подчерта инспектор Пламен Николов, началник на Пътна полиция в Бургас.

Той обясни, че от началото на август досега са заловени 25 водачи, които управляват с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2. И са образувани 49 досъдебни производства срещу водачи, заловени да шофират след употреба на наркотични вещества.

Не намалява броят на пияни и дрогирани шофьори по морето (видео)
снимка: NOVA

От началото на годината до 25 август сравнено със същия период на 2023 година има намаление на заловените с алкохол и наркотици шофьори. Само за 1 година са иззети 646 моторни превозни средства.

Коментарът на “Господарите”

Изключително притеснителна статистика, която показва, че безразсъдството и безотговорността продължават у нас. Предвид стотиците смъртни случаи в катастрофи за година, да се качиш пил и дрогиран зад волана, е чист опит за убийство. Докога около нас ще има шофьори, които не се интересуват нито за собствения си живот, камоли за този на околните? Настояваме за промени, защото ни писна да разбираме за катастрофи и загинали на пътя!!! А на безотговорните шофьори ще кажем само едно – спрете да мислите, че “няма какво да стане” за няколко изглеждащи ви кратки километри. Нищо не може да ви спаси от глупостта ви!

Не намалява броят на пияни и дрогирани шофьори по морето

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции