<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237120" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ютубър получ...

Още един от обвинените за смъртта на Матю Пери се е признал за виновен

31 Август 2024
0 285

Още един от обвинените за смъртта на Матю Пери се е признал за виновен. Доктор Марк Чавес е обвинен в заговор за разпространение на кетамин и сега е заплашен до 10 години затвор.

Асистентът на Матю Пери е направил самопризнания

По-рано вестник Los Angeles Times съобщи, че властите на окръг Лос Анджелис са започнали разследване, което ще отнеме няколко месеца. Това решение е взето, след като аутопсията установи, че Матю Пери е починал в резултат на острите ефекти на кетамин.

Пощенската служба се е присъединила към разследването и проверява дали актьорът не е купувал наркотици по пощата.

Още един от обвинените за смъртта на Матю Пери се е признал за виновен
снимка: iStock

Според резултатите от токсикологията, Матю Пери е бил подложен на терапия с кетамин за психични проблеми повече от седмица преди инцидента. Според медицински експерт обаче откритият в тялото му кетамин не е попаднал там в резултат на лечение.

Пери се прочу с ролята си в “Приятели”. Сериал за живота на шестима млади хора в Ню Йорк. Излъчвана между 1994 и 2004 г., поредицата се превърна в истински културен феномен и остави отпечатък върху цяло поколение зрители. Затова и смъртта на Матю Пери беляза целия свят. Надяваме се, че виновните за това ще бъдат строго наказани! Почивай в мир, Матю Пери! Дано си открил покой! 

Още един от обвинените за смъртта на Матю Пери се е признал за виновен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции