<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237136" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Змия е причин...

Пожар изпепели дома на възрастно семейство в Еленския балкан (видео)

01 Септември 2024
0 45

Пожар изпепели дома на възрастно семейство в Еленския балкан. Не могат да получат и помощ от държавата, защото чакат да им бъдат издадени нови документи, разказва NOVA.

Змия е причината за пожара край Стара Загора

Домът на Йордан Йорданов и жена му Петранка се намира в Донковци. Двамата си лежали – единият в къщата, другият – навън, когато видели огъня. Изгорели са дори личните документи на семейството, а МВР все още не им издава нови. Държавата е дала обещание за фургон, в който да прекарат зимата, но още няма такъв.

Пожар изпепели дома на възрастно семейство в Еленския балкан (видео)
снимка: NOVA

„Пламъкът беше голям. Дойдоха пожарникарите, но не можаха да спасят. Всичко изгоря. Три тона вода, едно момче пръска, но свърши водата. Дойде втора пожарна, но след половин час”, разказват двамата.

В момента семейството спи при сестрата на Йордан в каравана.  

Коментарът на “Господарите”

Ужасно е когато домът, който си градил с години, стане на пепел за минути. Радваме се, че двамата са невредими и се надяваме, че държавата ще ги подпомогне, за да успеят да се справят. Както и да преминат през предстоящата зима. Ако и вие искате да помогнете на Йордан и Петранка, може да го направите като се свържете с Община Елена ТУК.

Пожар изпепели дома на възрастно семейство в Еленския балкан

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции