<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237259" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зов за помощ: ...

Давид Борбалан вече не е председател на Съдийската комисията към БФС

03 Септември 2024
0 56

Давид Борбалан вече не е председател на Съдийската комисията към БФС. Испанецът се е сбогувал с част от родните рефери по време на онлайн среща в понеделник вечер, предаде dsport.

Очаква се Българският футболен съюз да официализира информацията във вторник. Чистката, която президентът на централата Георги Иванов-Гонзо инициира, е очаквана, тъй като той призна, че не е доволен от работата на Съдийската комисия.

Давид Борбалан вече не е председател на Съдийската комисията към БФС
Снимка: БТА

По непотвърдена информация опция за ръководна позиция в българското съдийство е Станислав Тодоров. Доскоро той беше един от водещите рефери в България, но прекрати своята кариера поради навършване на допустимата възраст.

От началото на сезона съдийството в родния елит търпи доста критики. Левски излезе с остра позиция срещу Георги Кабаков след мача с Лудогорец. ВАР не успя да начертае линиите за засадата на мача Локомотив Пловдив – Черно море. Арда пък претендира, че е ощетен във Варна срещу Спартак.

Ето къде и кога ще се проведе вечното дерби Левски-ЦСКА

Давид Борбалан вече не е председател на Съдийската комисията към БФС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции