<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237717" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов водомер д...

Мъж с качулка повреди колата на семейство от Перник с болно дете (видео)

09 Септември 2024
1 107

Мъж с качулка повреди колата на семейство от Перник с болно дете. Той е хвърлил камък по автомобила и е счупил предното стъкло, предава NOVA.

Кметът на Перник показа лицето на младежа, пребил жестоко жена – тя още е в кома (видео)

От камерите на съседна къща се вижда, че мъжът идва от пътека в близката гора. Той нанася ударите за секунди и се връща обратно. Венислава Романова подава сигнал преди 4 дни в полицията и споделя, че детето ѝ има здравословен проблем, който налага често пътуване с колата.

Мъж с качулка повреди колата на семейство от Перник с болно дете (видео)
снимка: NOVA

“Изабела има операция на левия крак. Предстои да се върнем в болница. Автомобилът ми трябва, за да карам детето до медицински заведения. Нека да видят в какво се случва в нашия квартал”, каза тя и добави: „Чакаме експертизата от МВР Перник. Надяваме се нещата да ен останат така, защото следващият път може да е по-лошо. Аз и съпругът ми нямаме пряк конфликт с никого”.

Коментарът на “Господарите”

Не разбираме как е възможно някой “просто ей така” да повреди чужда кола. Егоистично и изключително грозно деяние. Силно се надяваме, че извършителят ще бъде открит и ще поеме нанесените щети. Както и че ще бъде строго наказан заради това, че си е позволил да извърши подобен вандализъм! Дано се засрами от стореното, защото едно болно дете чака да бъде закарано с тази кола до болницата!

Мъж с качулка повреди колата на семейство от Перник с болно дете

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции