<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=237762" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отиде си трен...

Кейт Мидълтън е приключила с химиотерапията (видео)

09 Септември 2024
0 284

Кейт Мидълтън е приключила с химиотерапията. Това съобщиха от двореца “Кенсингтън”, публикувайки в Instagram лично послание от съпругата на принц Уилям, придружено с близо 3-минутно видео. Принцесата на Уелс планира през следващите месеци да възобнови отново задълженията си като член на кралското семейство като поеме ограничен брой официални ангажименти, информира BBC.

В емоционално видео тя казва, че тази година е била “невероятно трудна” и “че животът, какъвто го познавате, може да се промени за миг”.

Принцесата на Уелс споделя, че “изпитва облекчение, че курсът на превантивна химиотерапия е приключил след невероятно трудни и страшни девет месеца за нея и семейството ѝ“.

Видеото, заснето в есенни цветове, подсказва колко е щастлива, че е завършила този етап от лечението си.

Здравето ми ще бъде приоритет“, подчертава Кейт. „Моят път към изцеление и пълно възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден, както идва“, казва тя.

Здравословните ѝ проблеми започнаха през януари, когато беше в болница за неуточнен тип коремна операция. Диагнозата рак беше разкрита от принцесата през март с видео. Тогава тя обясни, че е подложена на лечение и ще има нужда от уединение, докато се възстанови.

Тя го описа като “огромен шок” след “невероятно тежки няколко месеца”.

Кейт Мидълтън е приключила с химиотерапията (видео)
Снимка: стопкадър/видео

Първата ѝ публична изява за годината беше на Trooping the Color през юни. Тогава тя помаха от балкона на Бъкингамския дворец. Преди тази поява принцесата беше направила лично изявление на предпазлив оптимизъм, обявявайки завръщането си.

Последната ѝ поява беше през юли на финала на сингъл при мъжете на турнира „Уимбълдън“.

Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява

Кейт Мидълтън е приключила с химиотерапията

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции