<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238090" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обявиха част...

Родители са притеснени заради незавършен ремонт на детска градина преди 15 септември (видео)

13 Септември 2024
0 68

Родители са притеснени заради незавършен ремонт на детска градина преди 15 септември. От столичната община обещават, че ще принудят фирмата-изпълнител на ремонта да го приключи в срок, предава NOVA.

Опасен ремонт на ясла в Русе застрашава деца (видео)

Ремонтът се прави в 179 ОДЗ „Синчец”. Родителите казват, че е започнал в края на август. Преди това покривът течал, а в стаите имало мухъл.

Родители са притеснени заради незавършен ремонт на детска градина преди 15 септември (видео)
снимка: NOVA

От столичната община обещават, че ще принудят фирмата-изпълнител на ремонта да го приключи в срок, който е до 15 септември. Ако това не стане, родителите ще бъдат принудени да търсят баби и гледачки.

Коментарът на “Господарите”

Над един месец детската градина е била празна и въпреки това от фирмата не са успели да довършат ремонта. Защо? Защото най-вероятно няма контрол над работата. Надяваме се, че ще бъде открито адекватно решение на проблема, защото нито децата трябва да бъдат част от ремонтни дейности, нито родителите трябва да бъдат притеснени кой ще гледа децата им, след като и без това приемът в детска градина е рядък късмет.

Родители са притеснени заради незавършен ремонт на детска градина преди 15 септември

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции