<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238354" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Готвач е бил ...

След обвиненията, че готвач е бил пребит на работа: Работодателят твърди обратното (видео)

17 Септември 2024
11 334

След обвиненията, че готвач е бил пребит на работа: Работодателят твърди обратното. Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи при Стоян Стоянов, разказва NOVA.

Готвач е бил пребит от шефа си на работното си място в Банско (видео)

Mъжът обясни, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията извършителят е задържан за срок 24 часа. Собственикът на заведението твърди, че нищо от разказаното от Гидженов не е истина. „Въпросната вечер проявих съпричастност към него, тъй като беше сам на рождения си ден. Вечерта той вече беше пиян. Споменах му, че не съм доволен от работна практика и хигиена, която не спазва. Видимо агресивен, Васил излезе няколко пъти от страничната врата, след което се връщаше”, коментира Стоян Стоянов, работодател на Гидженов.

След обвиненията, че готвач е бил пребит на работа: Работодателят твърди обратното (видео)
снимка: NOVA

„Той пръв ме удари. Имам медицинска експертиза и снимков материал. Нормална реакция е при самозащита да го ударя и аз. Майка ми, която живее над механата, дойде да види какво става. Аз бях човекът, който се обади в полицията, а не майка ми”, казва Стоянов.

По негови думи барманът на заведението видял, че в деня на инцидента, по обяд Васил е влязъл в двора на механата, като е разбил вратата.

Коментарът на “Господарите”

Притеснителен и необясним случай на насилие на работното място. Очакваме от полицията да установи причините за него и да подведе под отговорност извършителя. Не са нормални подобни работни отношения, надяваме се, че ще се изяснят!

След обвиненията, че готвач е бил пребит на работа: Работодателят твърди обратното

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции