<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238559" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди хора в...

Джо Байдън вече започна да разпитва за нова работа (видео)

19 Септември 2024
6 64

Джо Байдън вече започна да разпитва за нова работа. Той е попитал звездата от „Фантастичната четворка” Джесика Алба дали „не може да му намери работа”.

Камала Харис благодари за подкрепата на Джо Байдън

Това станало по време на прием в Белия дом, където 81-годишният държавен глава посрещна изтъкнати членове на латино общността в страната по повод Месеца на испанска култура.

Актрисата държала реч пред събралите се в Източната стая на президентската резиденция гости. Когато поканила на подиума Байдън, той се обърнал към нея с думите: ”Благодаря ти, Джесика. Дами и господа, тази дама е актриса, продуцент, адвокат, автор и определено знае как се създава и ръководи компания. Ако се представя добре, Джесика, може би ще можеш да ми осигуриш работа, когато мандатът ми приключи”, попитал с усмивка президентът на САЩ.

Джо Байдън вече започна да разпитва за нова работа (видео)

На 21 юли Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат в Белия дом. Вместо него в президентската надпревара се включи вицепрезидентът Камала Харис, която ще се изправи срещу кандидата на републиканците – милиардера Доналд Тръмп. Е, изглежда той вече е започнал да се оглежда и да разпитва за нова работа!

Видео: vbox7

Джо Байдън вече започна да разпитва за нова работа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции