<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238567" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След караниц...

Ключова промяна в управлението на Левски

19 Септември 2024
8 81

Собственикът на компанията, която е генерален спонсор на Левски – Мило Борисов, официално влезе в Надзорния съвет на клуба. Това стана ясно по време на днешното Общо събрание на “сините”, съобщава bTV.

Сбирката на акционерите продължава и в момента на стадион “Георги Аспарухов”.

“Изчерпа се дневният ред, остана точка разни. Много от нещата бяха вече засегнати. Честно казано не съм с много добри впечатления от начина, по който избрахме новия Надзорен съвет. Малко като на комсомолско събрание избрахме новия Надзорен съвет. Господин Борисов е новата фигура. Знаем, че предния път едно мое изказване предизвика огромна реакция.”, каза Ганев.

Ключова промяна в управлението на Левски
Източник: youtube / Levski TV

Левски привлече известен психолог

В общия случай това, което имаме като модел на поведение на клуба се запазва, въпреки прекратения договор за управление. Нещо, за което ние бяхме доста критични през годините. Хубаво е, че този договор отпада.

Сега моите резерви към влизането на г-н Мило Борисов са, че в клуба има взаимоотношения с много негови компании.”, допълни икономистът.

Хубаво е, че се осветява, че г-н Борисов влиза в Надзорния съвет, а не през негов човек, както беше досега. Това би трябвало да постави фокуса върху него и да дойдат въпросите. В момента спонсорът има много голямо влияние върху Левски.”, смята Ганев.

Видео: Левски ТВ

Ключова промяна в управлението на Левски

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции