<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238663" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жители на пло...

2 години условна присъда за жената, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив (видео)

20 Септември 2024
158 158

Условна присъда за убийството на 13-годишната Габриела от Пловдив, която беше блъсната от кола на пешеходна пътека. Наказание от 2 години лишаване от свобода условно получи 54-годишната шофьорка с книжка от 12 месеца, която призна вината си в съда, съобщава NOVA. У мнозина тази присъда породи въпроси и несъгласие, особено у роднините на загиналото дете.

Наказанието не е справедливо. Аз загубих единственото си дете. Не си спомням много от фаталния инцидент, защото и аз бях пострадала. Последното, което помня, е, че пресичах с детето си на пешеходната пътека.”, заяви майката на убитото дете Диана Матанова.

Очевидец на фаталния инцидент подчерта, че колата, ударила детето и майката, въобще не е спряла, за да им даде предимство.

2 години условна присъда за жената, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив (видео)
Стоп кадри: NOVA

Ние нямаме държава и закони. Това не е честно! Убито е едно дете на пешеходна пътека и дадоха две години условна присъда. Това е срамота за правителството, за държавата! Няма справедливост”, заяви и бабата на убитото дете – Иванка Матанова.

Искам да лежи в затвора. Искам по-строго наказание“, призова и другата баба на убитото дете – Димитрия Атанасова.

Поредното безумие на родното правосъдие и подигравка с паметта на загиналото момиченце и нейното семейство. Явно това е цената на детския живот в България.

Близките на убитото на пешеходна пътека момиченце от Братаница протестират срещу присъдата на убиеца (видео)

Убиец на пътя с 48 нарушения получава условна присъда за катастрофа с фатален край (РЕПОРТАЖ)

Правителството приема някакви закони, постоянно затяга мерките по пътищата, МВР се тупа в гърдите за добре свършената работа, а накрая убийците са отново на свобода. Как тогава се очаква от гражданите да спазват правилата или да вярват на институциите?

Пореден протест в София призовава за справедливост за убитите във войната по пътищата (видео)

Ние обаче трябва да продължаваме да се борим за справедливост, защото явно съдебната ни система отдавна е забравила какво значи това.

2 години условна присъда за жената, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции