<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=238877" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Иронично – К...

Столични гимназии осъмнаха с реклами на райски газ по оградите

23 Септември 2024
59 59

Столични гимназии осъмнаха с реклами на райски газ по оградите. Това съобщиха от МВР.

Повод за проверка е случай от неделя във Втора английска гимназия „Томас Джеферсън”. Директорът сигнализирал, че по оградата са залепени листовки, съдържащи QR кодове за продажба на райски газ. На място е изпратен патрул, който е съдействал за свалянето на материалите.

Столични гимназии осъмнаха с реклами на райски газ по оградите

Започналата проверка е установила залепени подобни реклами, но на друга фирма, върху фасадата на сградата на Испанската гимназия.

Коментарът на “Господарите”

Крайно нагла, недопустима и грозна реклама, която може да струва живота на деца. Не напразно обръщаме толкова голямо внимание на всеки случай, в който е замесен райски газ. 

Райският газ НЕ Е БЕЗВРЕДЕН НАРКОТИК!!!

Такова понятие като “безвреден наркотик” не съществува. Точно обратното – той е изключително опасен! А, примесен с алкохол, цигари или други наркотични субстанции, дори може да доведе до трайни увреждания на нервната система, дейността на крайниците и други по-леки състояния.

В този коментар сме ви представили всички вреди от райския газ: Живеем в държава, в която райският газ идва по-бързо от линейка (“Коментарът на редактора”)

Отвратени сме, че въпреки всички мерки и закони, които се въведоха в държавата, продажбата и консумацията на флакони с райски газ продължава с пълна сила!

Необходимо е да се въвдат много по-строги забрани и по-солени глоби за този наркотик, който има потенциал да увреди цели поколения!

А колкото до този т.нар. търговец – насояваме институциите да се самосезират по случая и той да понесе адекватното наказание за действията си!

Тийнейджъри от Сандански са в реанимация след натравяне с алкохол и райски газ

Парламентът най-после забрани продажбата на райски газ на физически лица

Според вътрешния министър полицаите не могат да контролират продажбата на райски газ (видео)

Иззеха хиляди флакони с райски газ, продавани по Южното Черноморие

Родители дишат райски газ в компанията на бебето си (снимка)

Младежи дишат райски газ на кръстовище в центъра на София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции