<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24391" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Владо Пенев н...

Афганистанско момче, което носеше найлонова тениска на Меси се срещна с идола си

14 Декември 2016
0 25857

През Януари тази година в интернет се появиха снимки на 5-годишния Муртаза Ахмади, който носеше  найлонов плик с цветовете на Аржентинския футболен отбор. На гърба на плика бе изписано „Messi 10”.

 

Най-големият фен на Лионел Меси бе живее в Афганистанксата източна провинция Газни. От тогава се полагат усилия малкото момченце да може да срещне звездата от Барселона.

 

Неочакваната известност на момчето обаче, не била толкова добре приета. След като получавали непрестанни телефонни заплахи, семейството било принудено да емигрира в Кета, Пакистан.

 

Бащата на Муртаза, Мохамед Ариф Ахмади, каза че се страхувал, че синът му ще бъде отвлечен. Семейството първо отпътувало за столицата на Пакистан – Исламабад, но не можели да отседнат там поради високите цени.

 

Продадох всичките си вещи и отведох семейството ми извън Афганистан, за да спася живота на сина си и на останалата част от семейството. Въпреки всичките неприятности, Муртаза се надява, че един ден ще може да срещне своя герой, Меси.“ – каза бащата през май

 

Днес  това е вече факт,  вижте как протече вълнуващата среща във видеото.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции