<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25282" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Виктор Калев и Маги Халваджиян разказват какви изненади ни очакват часове преди старта на Капките

27 Февруари 2017
0 11359

Невероятни превъплъщения и много забавни моменти очакват зрителите в шоуто "Като две капки вода", което започва тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. В петия сезон и журито, и участниците са много добри, заяви в "Здравей, България" продуцентът Магърдич Халваджиян. Той издаде, че за първи път зрителите ще видят и преобразяванията на спортист на сцената. 

 

 

В студиото гостува и известният със сатиричните си превъплъщения актьор Виктор Калев, който е част от журито заедно с Йорданка Христова и Димитър Ковачев – Фънки.

 

"Да оценявам колеги на сцената ще бъде много трудно и различно за мен. Ще се опитам да бъда много искрен", обясни той. "Не бих се възприемал като жури, а бих бил щастлив, ако мога да бъда и полезен на участниците за следващите превъплъщения", подчерта Виктор Калев. 

 

При старта на предаването довечера зрителите ще видят невероятно преобразяване на Виктор Калев на сцената. "Той не е участник, защото не искам шоуто да има предизвестен край и да е ясен победителят още в началото", обясни с усмивка Магърдич Халваджиян. 

 

Тази вечер водещите на предаването Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека ще посрещнат осемте участници, като досега обявените имена са Люси Дяковска, Миро, Башар Рахал, ДесиСлава, София Джамджиева, Михаела Маринова. 

 

Кои ще бъдат звездните попълнения в състава на шоуто и какви ще са първите преобразявания на участниците? Не пропускайте големия старт на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

 

 

Източник: Nova.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции