<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25421" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дъжд вали в а...

Може ли Столична община да кандидатства за Гинес по брой дълбоки, улични дупки?

12 Март 2017
0 14511

Дупките по пътищата в София никнат като гъби. Огромни улични дупки дебнат шофьорите на ул. "Константин Стоилов" в столицата. Между "Сточна гара и ул. "Козлодуй". Размерите и дълбочината им са толкова големи, че е възможно столичната община "Сердика" да кандидатства за книгата на рекордите "Гинес" за най-дълбока и грозна общинска улична дупка, отглеждана някога, пише darik.bg.

 

Вероятно, обаче, в община "Сердика" все още не са доволни от големината, дълбочината и широчината на дупките и изчакват те да се разширят и да обхванат цялото пътно платно. Тогава шофьорите, колкото и да искат, няма да могат да ги избягват и ще падат с трясък и вопъл в огромните им бездни. Ще чупят полуоски, шарнири, карета, ще си разбиват предниците на колите и ще са щастливи и благодарни. Някои водачи – "късметлии", дори могат да се окажат участници в ПТП, в нещастен опит да избегнат огромната им паст.

 

Тези дупки нарастват от около месец и независимо от усилията на шофьорите да правят слалом между тях, те скоро ще се разширят дотолкова, че ще погълнат цялото дясно улично платно.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции