<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 8“

05 Април 2017
0 1130

Скъпи приятели, включете се в нашата игра с награди. Тя е свързана с новата лента от поредицата "Бързи и яростни", а въпросите касаят двата трейлъра към филма. 

 

Какви се общите условия?

 

1. Играта се организира от „Форум Филм България“ в партньорство със сайта www.gospodari.com и Sofia Karting Ring.

2. Право на участие имат всички физически лица с местоживеене в България, които са на възраст над 16 години и имат право на регистриране и използване на интернет платформата Facebook, посредством Facebook account (профил), съгласно вътрешните правила на Facebook. Изключение правят служителите на www.gospodari.com, „Форум Филм България“ и  Sofia Karting Ring, както и членовете на техните семейства. 

3. Всяко лице, отговарящо на условията, описани в т. 2, може да се регистрира за участие в настоящата игра по веднъж за всеки един от въпросите, зададени в рамките на играта.

4. За да се включи в играта, участникът трябва да посети страницата на играта с електронен адрес: https://www.gospodari.com/XXXXX и да отговори на един или повече от въпросите, касаещи филма „Бързи и яростни 8“.

5. Периодът на провеждане на играта е от 06.04.2017 г. до 19.04.2017 г. 
а) В периода на провеждане на играта организаторите обявяват два въпроса, свързани по някакъв начин с филма „Бързи и яростни 8“. 
б) Първият въпрос в играта ще бъде публикуван на 03.04.2017 г., а участниците ще могат да отговарят на него до 09.04.2017 г. Вторият въпрос ще бъде публикуван на 10.04.2017 г., а участниците ще могат да отговарят на него до 16.04.2017 г.

 

6. Награди: 

– 10 бр. тениски от филма „Бързи и яростни 8“

– 5 бр. ваучера за безплатно 10-минутно каране  на пистата на Sofia Karting Ring в София, ул. „Околовръстен път“ №214

 

7. Тегленето на наградите ще се извърши както следва:

а) На 12.04.2017 г. на случаен принцип ще бъде избран един от всичките участници, дали правилен отговор на първия въпрос. В жребия ще бъдат включени имената на всички участници, които са отговорили правилно на въпроса, публикуван на 06.04.2017 г., и които отговарят на условията за участие, посочени в настоящите правила. 

б) На 19.04.2017 г. на случаен принцип ще бъде избран един от всичките участници, дали правилен отговор на първия въпрос. В жребия ще бъдат включени имената на всички участници, които са отговорили правилно на въпроса, публикуван на 13.04.2017 г., и които отговарят на условията за участие, посочени в настоящите правила. 

8. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на сайта www.gospodari.com.

9. Победителите в играта се уведомяват за наградата си  чрез съобщение на Facebook профила, с който са се регистрирали за участие в играта. В случай, че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на посочената платформа за съобщения, или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

10. Печелившите участници са длъжни в двудневен срок след обявяванети им като печеливши да се свържат с организаторите и да уточнят как и кога биха искали да получат своята награда. 

11. Победителите в играта могат да получат своите награди само срещу предоставена лична карта на тяхно име. 

12. Тениските, раздавани като награди в настоящата игра, могат да бъдат получени на място в офиса на „Форум Филм България“ с адрес София, ул. „Брегалница“ 43 или в избран от победителя офис от мрежата на „Тип Топ Куриер“.

13. Ваучерите за безплатно 10-минутно каране  на пистата на Sofia Karting Ring могат да бъдат получени на място в Sofia Karting Ring с адрес София, ул. „Околовръстен път“ №214. Ваучерите са със срок на валидност от 1 месец, считано от 19.04.2017 г. Победителите са длъжни да спазват официалните правила за сигурност при пилотиране на картинг, публикувани тук: http://sofiakarting.com/rules/. 

14. Организаторите не носят отговорност за възникнали технически грешки и проблеми в хода на регистрацията на участниците, както и при последващата комуникация с тях.

15. Организаторите не поемат отговорност, в случай, че победителят не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

16. Организаторите не носят отговорност за непотърсени или потърсени извън упоменатия срок награди.

17. Наградите, раздавани в рамките на играта, не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност или други облаги.

18. Участия, които не отговарят на условията, определени в настоящите правила за участие, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторите си запазват правото да премахват от Facebook страницата всякакво съдържание, което смятат за неподходящо и неуместно.

19. Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в промоцията или нарушаване на механизма на играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

20. Тази игра по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook.

21. Всички участници в играта автоматично се съгласяват с настоящите правила за участие.

22. Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила за участие в хода на играта.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции