<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26156" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две отровни з...

Макрон показа характер, ръкостискането му с Тръмп било момент на истината (ВИДЕО)

29 Май 2017
0 12202

Френският президент Еманюел Макрон показа характер по време на срещата си с американския президент Доналд Тръмп. Макрон  разкри, че е вложил особено значение в ръкостискането си Тръмп при разговора им в Брюксел на 25 май.

 

 

"Ръкостискането ми с Тръмп не беше невинно, това не е алфата и омегата на политиката, но бе момент на истината. Трябваше да покажем, че ни стига да правим отстъпки, дори символични", посочва френският държавен глава. В Брюксел внимание привлякоха две ръкостискания между Тръмп и Макрон.

 

 

Първото беше, когато те се срещнаха за работен обяд. Двамата си стиснаха ръцете доста силно и продължително. На кадрите се вижда как кокалчетата им побеляха. Второто ръкостискане беше на срещата на върха на НАТО. Тръмп сграбчи ръката на Макрон и я разтърси енергично.

 

В друг момент пък изглежда, че Тръмп придърпва Макрон по-близо, докато той се дърпа назад и се опитва да се освободи от хватката му.  Френският политик възнамерява да играе твърдо с колегите си, тъй като според него това е единственият начин да заеме необходимото положение в техния кръг.

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции