<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гигантски кр...

6 човека са убити, а 48 са ранени при атака в Лондон, терористите секли хората с мачете "в името на Аллах" (ВИДЕО)

04 Юни 2017
0 36549

За втори път в рамките на няколко месеца Лондон стана жертва на терористична атака. Британската сталица бе нападната на две различни места едновременно снощи. Най-малко 6 човека са загинали, а 48 са били ранени.

 

Терористите крещели на жертвите си ”Това е за Аллах”. Според предварителна информация те насочили управлявания от тях ван с около 80 км. срещу тълпата пешеходци на ”Лондон Бридж”. След това слезли от превозното средство и започнали масово да секат хората с мачете.

 

НЯКОЛКО ОТДЕЛНИ НАПАДЕНИЯ НА ТЕРОРИСТИ СА ИЗВЪРШЕНИ В ЛОНДОН, ИМА ЖЕРТВИ (ВИДЕО)

 

От полицията на свой ред потвърдиха, че тримата заподозрени нападатели са били ликвидирани, като разследващите ще опитат да установят бързо дали зад атаката стои по-широка мрежа, пише frognews.bg.

„Ние смятаме, че трима души са замесени, но все пак трябва да разследваме случая, за да сме 100% сигурни в това“, коментираха органите на реда.

 

Атаките в Лондон са били 2. Първата атака е била в района на моста Лондон Бридж малко след полунощ българско време, а втората в Borough Market. Заподозрените терористи са били застреляне в рамките на 8 минути, след като полицията е получила информация за атаките, пише BBC.

Премиерът Тереза Мей определи атаките като "ужасни събития", кметът на Лондон Садик Кан го нарече "умишлена и страхлива атака срещу невинни лондончани".

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции