<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26453" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ученици се га...

Таван на ново жилище в София се срути (видео)

30 Юни 2017
0 8659

Скъпи приятели, в социалната мрежа се появи клип, на който се вижда как таван на апартамент се е срутил върху спалня. Като по чудо в този момент никой не е бил там.

 

Потърпевшият от случая обръща внимание на качеството на новото строителство, цените и така наречените скъпи квартали на София. Оказва се, че това което показва е корено различно от това, за което е платил.

 

Вижте текста и видеото без наша редакци

 

"Скъпи приятели, Честит Петровден!!!Благодаря на Бог,че съм жив и здрав след това,което можеше да се случи…. Благодаря и на Строителен надзор и всички Български институции,които се борят ние младите да живеем в сигурни и адекватни жилища! Днес – 29.06.2017 прибирайки се след работния ден заварих вкъщи следната ситуация – Целият таван на жилището ни се беше срутил върху спалнята!!!Цялата замазка с дебелина 3 см. бе паднала и по чист късмет това не се бе случило снощи,че да може днес да ни споменавате с добро….Моля се това да не се случи на никой от вас и призовавам всички органи и институции в клетата ни държава да вземат мерки….. Това е "високият" клас жилища на София,чиято цена е 1200 евро/квадрат… Уважаеми строители, и вие имате деца и искам само за тях да мислите,преди да си накупите лизинговите С – класи и да издържате Софийските кифли с НАШИТЕ пари на цената на човешки живот! Бъдете благословени и Началника горе да ви прощава…. Аз на този етап не мога……."

Кв.Манастирски Ливади блок 120 вход 2 ет. Ап. 26

Фирма Сиел 2003

"Затворен комплекс Юг "

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции