<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26622" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Двама пребиха бременна жена и приятеля и след засичане на магистрала "Тракия"

19 Юли 2017
2 26147

Двама мъже са задържани за нанесен побой на мъж и бременна жена на магистрала "Тракия", съобщи пресцентърът на ОДМВР-Пловдив.

 

Около 9 ч. днес на телефон 112 е постъпил сигнал за възникнал конфликт заради засичане между водачи на два автомобила в района на Карловски надлез на магистрала "Тракия" по посока София. Веднага след това шофьорът на "Фолксваген" със софийска регистрация препречил пътя на "Опел" с бургаска регистрация и го е принудил да спре. Двама столичани излезли от колата и нападнали с удари 31-годишния шофьор на опела и 20-годишната му бременна приятелка, след което избягали.

 

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: "ЩЕ ТЕ ИЗЧАКАМ В БУРГАС И ЩЕ ТЕ УБИЯ ОТ БОЙ!" (ВИДЕО)

 

Младата жена е откарана в болница за обстойни прегледи. По данни на лекарите няма опасност за нея и бебето. Медицинска помощ е оказана и на бития мъж. 

 

 

ВИДЕО ОТ ПОБОЯ С БРУТАЛНАТА АГРЕСИЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

 

Екип от криминалисти на ОДМВР – Пловдив е предприел издирвателни действия. С помощта на столични полицаи малко по-късно автомобилът бил спрян и пътуващите в него мъже – задържани. Установена е самоличността им – 57-годишен криминално проявен и 59-годишният му брат. По-младият е задържан за 24 часа, а другият е настанен в болница за лечение със счупена челюст. От полицията не дават подробности за това как е счупена челюстта му. Отбелязва се, че е образувано досъдебно производство.

 

Източник: Segabg.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции