<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26811" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DJ Станчо пред "Господари на ефира": Не е ясно кога полицията ще ми върне лаптопа, търпя много финансови загуби

15 Август 2017
0 15084

DJ Станчо бе арестуван по време на акцията на Валери Симеонов в Слънчев бряг преди 2 дни. Обвинен, че не е оказал съдействие, Станислав бил закаран в ареста. Какво разказа той за случилото се онази вечер в "Оксижен."

 

– Станчо, разкажи ни какво точно се случи при акцията на Валери Симеонов в Оксижен?

– Часът беше 12.30. Симеонов, заедно полицаи влязоха в заведението, започна обиск на частта, където се помещават диджейте. Писаха ми два акта- един за шум и един за това, че съм отказал съдействие. До моя лаптоп имаше един, който беше на заведението и беше затворен. Накараха ме да го отваря. Аз отказах, защото това за мен бе чужд лаптоп. Тогава те се ядосаха и казаха, че отнемат моя лаптоп. Попитах ги на какво основание, защо го правят. Те не само не отговориха, но и защото съм дръзнал да питам такива неща казаха, че ще ме задържат за 24 часа. След това ме отведоха в ареста.

 

– 24 часа ли стоя там?

– Не, по-малко стоях и ме пуснаха. Те реално нямаха никакво основание да ме задържат. Няма никакво обвинение.

 

– Защо се правят тези акции сега?

– Честно казано не  знам точната причина. Ясно е, че Валери Симеонов имитира модела на поведение на Волен Сидеров преди време. Тоест иска да се шуми около него, докато той прави неща в „интерес“ на държавата. За мен обаче това беше истински шок и пълно безумие. Аз съм артист, аз бях нает от това заведение. Дори да правят обиск и да проверяват заведението би трябвало нещата да се отнесат до собственика. А те дойдоха, разправяха се с мен-диджея и ме арестуваха. Мен- който съм нает за вечерта. Това е все едно по време на концерт на Лили Иванова да нахлуят на сцената и да й вземат микрофона.

 

– Лаптопът ти още ли е в тях? Какво правиш в момента?

– В момента не правя нищо. Не мога да работя, защото лаптопът ми е у тях. А там е целият ми професионален живот. Заради това пропуснах едно събитие във Варна и продължавам да пропускам събития, защото няма с какво да работя. Тези хора ме унижиха пред цяла България и на всичко отгоре търпя финансови загуби заради тях. Аз съм патриот по душа, но понякога се чудя- това ли е моята България?!

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции