<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьори си ра...

Ремонтът на бул. "Дондуков" в София е пълна трагедия, тротоарите стават шахтоари (видео)

28 Септември 2017
0 16403

Ремонтът на бул. "Дондуков" има потенциал да влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините.

 

 

Ремонтът трябваше да бъде приключен до края на август. Към края на септември той е много далече от приключване. Вместо това по тротоарите са паникнали множество шахти. Най-вероятно като площ шахтите вече са повече от плочките. 

 

Живущи на булеварда разказаха за "Господари на ефира", че положението е много сериозно. По думите им ходенето по тротоарите се е превърнало в мисия невъзможна, защото вече няма тротоари, а шахтоари. Многократно хората са сигнализирали в енергото, за да дойдат да оправят някои от старите шахти, защото вместо тях има огромни дупки и тротоарите потъват.

 

Наскоро от фейсбук групата "Спаси София" повдигна въпрос за абсурда на "Дондуков". "Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път – той се изпълнява по същата стара и неработеща технология. В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета…", отбелязват от "Спаси София".
 

"Настояваме г-жа Фандъкова и г-н Евгени Крусев незабавно да наредят на фирма Трейс да преправи всички констатирани дефекти, да санкционират надзора и да гарантират, че този булевард ще бъде изпълнен качествено", завършват от групата.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции