<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27441" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Има ли общински чадър над хотела на д-р Енчев в Белащица?

31 Октомври 2017
1 3808

Миналата седмица, възмутени жители на село Белащица застанаха пред камерата на предаването „Господари на ефира“, за да споделят за системния тормоз, упражняван от хотела на д-р Невен Енчев.  Хората разказаха за денонощни празненства със силна музика и честа заря след 23:00 часа, които не им дават покой. Тормозът обаче не свършва дотук, защото освен шума, мръсни води от септичната яма на хотела заливат улиците на пловдивското село.

 

 

Репортажът разкри и още един стряскащ факт – разрешителното за работно време е от 07:00 – 04:00 часа, издадено от кмета на община „Родопи“ Пламен Спасов след положителни препоръки от кмета на Белащица – Цветанка Читакова и началника на Първо РПУ в град Пловдив. Жителите са обезпокоени и от друго обстоятелство около случая – наличието на нов изкоп в близост, изпълнен с вода, който по план би трябвало да се превърне в предприятие за масла. Подозренията на хората обаче са, че предстои да се издигне нов огромен хотел, за какъвто липсва инфраструктура. Друга интересна подробност е, че кметовете Спасов и Читакова са чести гости на хотела, а разрешителното за новия строеж е издадено от главния архитект Атанас Недевски с проектант не кой да е, а именно неговият син – Димитър Недевски.

 

Темата не е приключена и от „Господари на ефира“ продължават да разнищват има ли обществен чадър над хотела на известния здравен мениджър. В предаването във вторник вечер ще се излъчи срещата с неубедителните опити на кметът на община „Родопи“ и главният архитект Недевски да се измъкнат от обвиненията в покровителство над един инвеститор в „Пловдивския Бевърли хилс” – село Белащица.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции