<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27669" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фънки и Коцет...

Григор пред CNN: Горд съм, че съм българин (видео)

21 Ноември 2017
0 3487

След невероятната победа в Лондон и голямото си постижение Григор Димитров бе гост в студиото на CNN. Пред популярната телевизия световният №3 отново подчерта, че се гордее да бъде българин и осъзнава значението на успеха за цялата страна.

 

 

Той се надява и неговият успех да служи за пример на хората, че усърдната работа се възнаграждава. „Тази победа значи много за мен, за семейството ми и за моя отбор, но и за родината ми. Щастлив съм, горд съм, че съм българин. Играя за моята страна цял живот и съм сигурен, че хората ще оценят това“, каза Димитров. „След всеки мач да виждаш знамената, атмосферата, приказно е. Чувствах се сякаш играя у дома. Винаги е прекрасно, когато постигнеш нещо такова за страна като моята. Разбира се, ние имаме традиции в тениса със сестрите Малееви.”

 

„Искам това да е пример не само в спорта, но и на усърдната работа. Няма значение откъде си, когато мечтаеш, работиш правилно, отдаден си и влагаш страст, всичко си идва на мястото и ето го резултатът”, допълни пред CNN Димитров.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции