<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Фотографът Георги Божков: Да дадем възможност на Тамара Георгиева да докаже качествата си на достойна носителка на титлата

22 Ноември 2017
0 23727

Вчера фотографът Георги Божков изрази мнението си относно направените снимки на новата Мис България 2017 Тамара Георгиева. Той опроверга думите, че не е снимал добре, като показа снимки направени от същия ъгъл и светлина.

 

 

 

БЪЛГАРИТЕ МАСОВО ВЪЗМУТЕНИ ОТ НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ, ТЯ ВАДИ САМОЧУВСТВИЕ: "ВСЕКИ СЕ ОБРЪЩА СЛЕД МЕН" (ВИДЕО)

 

Георги Божков разказа още впечатления от конкурса като пожела успех на новата носителка на титлата и й пожелава да докаже качествата си.

 

ФОТОГРАФ, СНИМАЛ МИС БЪЛГАРИЯ 2017: "ВСИЧКИ ОТ ЖУРИТО БЯХА ПОСОЧИЛИ НА 1-ВО МЯСТО МОМИЧЕТО ОТ БУРГАС"

 

"Като фотограф имам удоволствието да отразявам дълги години конкурса "Мис България", направило ми е впечатление, че с някои изключения, обществото няма единно мнение за това коя е най-достойната българка за титлата. Както всеки човек, така и аз имам своите предпочитания и мнение по различни въпроси от нашия живот.

 

 

И преди се е случвало моя фаворитка да не печели конкурса "Мис България", но това не означава, че победителката не е била достойна да спечели и никога не съм твърдял обратното! С тази отговорност всяка година е натоварено журито на конкурса "Мис България", от което никога не съм имал честта да бъда част.

 

 

Нямам нищо против Тамара Георгиева, моите поздравления към госпожа Ирина Папазова, в днешно време в България е изключително трудно да се организира каквото и да било.

 

 

Не се чувствам обиден, разбира се, защото лично към мен не са били отправени обиди.

 

 

Мисля, че е време да дадем възможност на Тамара Георгиева да докаже качествата си на достойна носителка на титлата "Мис България" през предстоящата година и искрено й пожелавам успех!"

 

 

Това е мнението му по въпроса, публикувано от нас без редакция.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции