<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27717" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мария Игнатова споделя още подробности за благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и Нова

24 Ноември 2017
0 2297

Нашата чаровна водеща Мария Игнатова и акад. Балкански бяха гости в предаването "На кафе", за да разкажат малко повече за благотворителния спектакъл "Бъди част от положителната промяна за всяко дете".

 

 

Глобъл Филмс, NOVA и УНИЦЕФ обединяват сили в подкрепа на децата чрез благотворителен спектакъл – телетон, който ще се излъчи на живо в ефира на NOVA на 25 ноември (събота) от 20:00 часа.

 

Средствата, събрани по време на телетона, ще бъдат инвестирани в дейности, с които УНИЦЕФ България ще подкрепи тази кауза.

 

Зрителите на NOVA ще станат свидетели за първи път на изключително впечатляващ и изпълнен с много емоции спектакъл под купола на цирк "Балкански" в София.

 

Моделът, включващ изпълнения на звезди от цирковото изкуство, вече е доказал своя успех и в други европейски страни. Водещи ще бъдат две от най-обичаните лица от ефира на NOVA – Ники Кънчев и Ани Салич, която е дългогодишен посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

 

В програмата ще вземат участие някои от най-добрите български и световни циркови артисти, както и близо 100 популярни личности и общественици. Сред тях са Гала, Мария Игнатова, Алекс Раева, Михаела Филева, Невена Пейкова, Тити Папазов, Миро, Д2, "Бон-Бон", професор Христо Пимпирев, Деян Донков и други.

 

Мария Игнатова разкрива малко повече от спектакъла, по време на който ще бъдат излъчени видео материали, разказващи за съдбите на деца, които са жертви на насилие и такива със специфични потребности.

.

По време на спектакъла всеки зрител ще може да подкрепи каузата чрез онлайн дарение на www.unicef.bg или като изпрати SMS с цифра 5 на номер 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции