<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27878" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: гнус 1...

Съдят фоторафа за "грозните" снимки на Тамара Георгиева (видео)

07 Декември 2017
0 34512

Шефката на конкурса Мис България ще съди фотографа на грозните снимки на Тамара Георгиева. Тя готви да заведе цели 6 дела за уронване на престижа на конкурса и.

 

 

"След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните за мен предавания и подготвяме вече 4 дела на физически лица и 2 на юридически", обяви собственичката на модна агенция "Интерсаунд", която държи правата за организирането на "Мис България". Тя го прави заради изявленията на хора от журито, които заявиха, че не са гласували за Тамара. Сред тях бяха Наталия Гуркова, Антония Петрова, Иво Танев, Марина Войкова и Габриела Кирова.

 

"Спокойно, скоро няма да се отървете от нас. Ще започнем да ви изскачаме и от хладилника. Но хората са казали – да би мирно седяло, не би чудо видяло", коментира още Папазова.

 

И тя, и избраната за Мис България, обвиняват фотографа Валери Захов, че целенасочено е пуснал 2-3 снимки след конкурса, за да ги компрометира. Той обаче е категоричен, че няма целенасочена атака към новата миска и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществото.

 

„Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено“. Той призна, че като визия само Тамара и още няколко участнички са имали съвършено тяло.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции