<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27997" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Данъчен служител е прострелян в центъра на София

18 Декември 2017
0 5162

43-годишен данъчен служител е бил прострелян в понеделник сутринта на улица "Дунав" в София. Мъжът е бил причакан от нападателите си на метри от входа на детска градина.

 

 

Той е бил в личния си автомобил, когато по него е открита стрелба. Най- вероятно е стреляно с пистолет, почти от упор, съобщи директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов пред БНР.

 

От Националната агенция за приходите потвърдиха, че простреляният е техен служител. Става въпрос за началника на отдел "Фискален контрол" Иво Стаменов. Срещу него не е имало заплахи. Състоянието на простреляния е тежко.

 

 

Мъжът е бил уцелен с два куршума, които минали през предното стъкло на автомобила му. Той бил причакан на малка частна уличка, където колата му се движела с ниска скорост. "В момента лекарите се борят за живота му", уточни главният прокурор Сотир Цацаров.

 

Той е откаран във Военномедицинската академия с една по-сериозна рана в лявата част между рамото и гърдите. В момента полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви, обясниха още от Столичната дирекция на вътрешните работи. Районът на стрелбата е отцепен от полицията.

 

Очевидци разказаха пред БНР, че са чули три изстрела. Сигналът е получен около 8.40 часа в СДВР. На мястото има засилено полицейско присъствие. Това е втори подобен случай за по-малко от 12 часа в столицата. В неделя вечерта мъж беше прострелян с пистолет след скандал в жилищен блок близо до сградата на Шесто РПУ.

 

Източник: Mediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции