<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28011" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Родолюбиви у...

Мегз изнесе лекция за мода в роден университет

19 Декември 2017
0 9967

След участието си в "Биг Брадър", дизайнерката Мегз започна да изнася лекции за успешен бизнес. Тя стигна и до Югозападния Университет „Неофит Рилски“.

 

Там носителката на „Златна игла“ изнесе открит урок на тема „Изграждането на бранд и полезни практики в модата“. Освен че даде съвети на младите за успешен бизнес във фешън индустрията, Мегз раздаде дипломи на студентите, завършили специалност „Мода“.

 

За събитието тя съобщи с кадри в профила си във Фейсбук. „За мен беше повече от радост да ви споделя малко от моя път по създаването на Megz и да бъда част от дипломирането ви. Аз самата не съм завършила мода и единствената причина днес да имам един от най-популярните и успешни модни брандове в страната са самомородният ми талант и умението ми да правя пари от всичко.“, гласят думите на 27-годишната брюнетка към снимките, пише novini.bg.

Каканашева наскоро изнесе лекция и на среща със свои фенове в Симитли. Жената, която стигна до финала в последния сезон на „Вип Брадър“, сподели съветите си пред близо 500 младежи. Още преди да отпътува към Симитли, чаровното миньонче получи призив да изнесе семинар и в Бургас и Велинград.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции