<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28064" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Задържаха бивш директор на училище за блудство с ученичка

22 Декември 2017
0 3388

Задържан е 66-годишен учител от Казанлък заради блудство с ученичка. Задържаният е бившият директор на училището в ромската махала в Казанлък Стоян Ганчев, който след като се пенсионира, е започнал работа в училище „Георги Кирков” – едно от най-елитните основни училища в града на розите.

 

 

Разследването по случая продължава. Установява се дали има други деца, жертви на насилника. От пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив уточниха, че досъдебното производство е образувано на 20 декември.

 

Ганчев е задържан за срок от 72 часа и предстои разглеждане от съда на искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Районна прокуратура – Казанлък счита, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението, възползвайки се от положението на надзор спрямо малолетното лице.

 

Аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък за законосъобразност на мярка за неотклонение „задържане под стража“ е, че следва да се осуети възможност за въздействие от страна на обвиняемото лице спрямо пострадалата и свидетели на престъплението.

Източник:  Bgnes.com

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции