<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28374" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вокалистката на The Cranberries Долорес О'Риърдън почина на 46 години

16 Януари 2018
0 4416

На 46 години внезапно почина Долорес О'Риърдън – вокалистката на рок групата The Cranberries. Певицата е била в Лондон, за да прави записи. 

 

 

Лондонската полиция заяви, че О'Риърдън е била намерена в стая в „Хилтън Лондон“. Смъртта ѝ се третира като „необяснима“.

 

 

Групата набра популярност през деветдесетте години на ХХ век още с първия си албум Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? и ще бъде запомнена с песента Zombie от втория си албум No Need to Argue.

 

 

През 2003 г. групата обяви творческа пауза и О'Риърдън започна и солова кариера, като през 2007 г. излезе дебютният й албум Are You Listening?. През 2009 г. след шестгодишна пауза The Cranberries се събраха отново.

 

Миналата година О'Риърдън разкри, че е била диагностицирана с биполярно разстройство през 2015 година, както и че се е борила с депресията през цялата си кариера. „Има два края на спектъра – може да станеш екстремно депресиран и мрачен, да изгубиш интерес за нещата, които обичаш да правиш, или да станеш маниак. Често удрях дъното за по около 3 месеца. Когато си маниак, ти не спиш и изпадаш в страшна параноя. Опитах се да се справя с лекарства“, каза тя=

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции