<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28670" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Момчетата, наемали апартаменти с цел обир: Крадяхме, за да покажем, че сме смешен народ (видео)

06 Февруари 2018
0 24587

Преди броени дни беше разкрита нова схема за кражба. Младежи наемат апартаменти и ги обират.

 

 

“Обрахме апартаментите, за да покажем какъв смешен народ сме”, обяви 19-годишният Емилиян Йорданов – едното от момчетата, разкрити, че наемат жилища с цел обир.

 

Младежите не ги спирал дори фактът, че са си предоставили личните данни. След като собствениците алармираха за случаите, момчетата бяха обявени за издирване.

 

“Трябваха ни пари за връщане на стари дългове от 5000 лв.,” заяви Емилиян Йорданов като свое оправдание, пред NOVA.

 

Той призна, че е откраднал телевизора от единия от домовете, защото са им трябвали пари за връщане на стари дългове. Младежът обясни, че в момента и учи и работи, отрече да употребява наркотици, въпреки че има данни за такива, намерени във въпросните апартаменти.

 

“Харчихме откраднатите пари за всякакви работи. Близо три дни бяхме по заведения, дискотеки, хотели”, заяви неговият приятел, който остана със скрито лице. Момчето е на 18 години и е футболист. 

 

“Засега никой не ни е потърсил от полицията за абсолютно нищо. Но получавам заплахи в интернет”, заяви Емилиян.Той има регистрации в полицията и за предишни провинения. 

 

Потърпевшите, чиито апартаменти са били ограбени, са възмутени как подобни хора са на свобода. Някои от собствениците се оплакаха от непрестанни заплахи за саморазправа след като се е дало гласност на случая.

Oграните на реда коментираха, че не са ги намерили на адреса, за да им връчат призовки, но в момента работят по казуза.

 

www.vbox7.com/play:876b8a7fb1

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции