<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Три деца, държани заключени, са открити в апартамент в столичния кв. "Люлин"

22 Февруари 2018
0 17410

Три деца, открити след вероятно убийство на възрастен мъж в столичния квартал "Люлин", са живели заключени и изолирани от света от години, съобщава БНР. Те не са посещавали училище, обяснили пред "Хоризонт" близки до разследването. Дядо им бил намерен мъртъв вчера. За престъплението били задържани дъщерята на възрастния мъж и човекът, с когото тя живеела. 

 

 

БЛИЗНАЧЕТА С ТЕЖКИ ТРАВМИ БЯХА ПРИЕТИ В БОЛНИЦА, ПОДОЗИРА СЕ ДОМАШНО НАСИЛИЕ (ВИДЕО)

 

Трите деца, намерени в апартамента, са на 14, 15 и 19 години. Те са живеели затворени в жилището в последните години и никога не са посещавали училище. Най-голямото дете е момиче и в момента се намира в 9-о Районно полицейско управление в София. Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом, разказва още Националното радио.

По информация на БНР, децата са асоциални и почти не разговарят. За момента не са ясни причините за действията на майка им, която ги е държала заключени в жилището в "Люлин". Сигналът за убийството на възрастния мъж, който е дядо на трите деца, е получен вчера около 17.00 часа. За престъплението са арестувани майката на трите деца и мъжът, с който тя е живеела.

Вчера, около 17 часа, в полицията постъпил сигнал за намерен в жилищна кооперация в ж.к. „Люлин“ починал 87-годишен мъж с видими следи от насилие. На място е извършен оглед, а по случая е образувано досъдебно производство. Работа по разследване на престъплението продължава под надзора на Софийската градска прокуратура, съобщава официално МВР.
 

Източник: Segabg.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции