<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29156" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Клиент, разка...

Жена е отстранена след 21 години в армията, търсим командира за коментар

14 Март 2018
0 27519

Скъпи приятели, преди време ви разказахме за един военен, който 14 години от живота си е отдал в служба на родината. Днес отново сме в Сливен, защото получихме сигнал за друг случай, в който жена е отстранена неправомерно от длъжност.

 

ОТСТРАНИХА ВОЕНЕН СЛЕД 14 ГОДИНИ СЛУЖБА

 

"21 години работих в армията без никакви наказания, без проблеми. Изведнъж последваха няколко наказания и съкращение. Проблемът беше в това, че се обърнах към инспектората на Министерство на отбраната във връзка с проблеми с длъжностната характеристика и ползване на отпуска. От тяхна страна помощ нямаше, но това стана причина да вляза в очите на командира", разказа жената пред камерата ни.

 

По думите и тя е станала свидетел по дело на нейна колежка за отмяна на казание, което още повече е настървило командира срещу самата нея. 

 

"Прекалено често в тази система се случват злоупотреби. За годините, в които съм работила в армията, съм чула всякакви истории", казва жената, която потърси нашата помощ.

 

 

Ева Веселинова направи опит да се срещне с въпросния полковник Любомир Вачев, неговите служителки обаче старателно го скриха

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции