<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29364" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След наши реп...

Водим измамена старица на разпит и при психиатър по искане на прокуратурата

28 Март 2018
0 7162

Скъпи приятели, в предишни репортажи ви разказахме за 90-годишната баба Гергана, на която ѝ отнеха апартамента. Институциите не си мръднаха пръста, за да ѝ помогнат.

 

 

Бабата е загубила съпруга и двамата си синове и е останала сама в апартамента си. С нея се сближава продавачът от съседното кафене- Крум. Баба Гергана склонява да припише апартамента си на него срещу гледане.

 

В документа обаче пише, не че апартамента е даден срещу гледане, а че Крум го купува за 40 000 лева. 8 години вече в сметката на бабата не е постъпил нито лев. Крум върди, че е платил парите за имота на баба Гергана още при нотариуса. После обаче сам се оплита в лъжите си пред камерата ни.

 

ИЗМАМНИКЪТ, ОТМЪКНАЛ АПАРТАМЕНТ НА СТАРИЦА, ТВЪРДИ ЧЕ СЕ Е РАЗПЛАТИЛ НА РЪКА, НО СУМАТА Е НАД РАЗРЕШЕНИЯ ОТ ЗАКОНА МАКСИМУМ

 

След това отидохме при нотариуса да получим някои отговори.

 

След нашето разследване Софийска районна прокуратура започна ново разследване по случая.

 

Този път обвинението поиска да се увери, че баба Гергана е психично здрава. Бабата, заедно с Ева Веселинова отидоха в столичния диспансер. Близо два часа продължи психотестът. Той установява, че бабата е в добро психично здраве.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции