<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29626" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пак агресия в социален дом-учителка малтретирала дете с увреждания

17 Април 2018
0 1651

Пореден грозен случай на агресия в социален дом, където възпитателка малтретирала дете с увреждания в Пазарджик.

 

КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ВЪЗПИТАТЕЛКАТА, КОЯТО БИЕ ДЕЦА ОТ СОЦИАЛЕН ЦЕНТЪР?

 

Прокуратурата започна проверка по случая. Случката се разиграва преди 10-ина дни. За нея се разбра едва в петък, когато детето попада в друга социална институция, където е било на рехабилитация, тъй като е било с умствена изостаналост. 10-годишното дете обичало да си играе с мобилни телефони. Нямало такъв. Една вечер посегнало към този на възпитателката, а тя му дала да разбере, че не може да го пипа, с удари вместо с думи, пише 24часа.

 

<iframe src="https://gospodari.com/video/get_embed/138046/1?utm_source=embed&utm_medium=138046&utm_campaign=gospodari" frameborder="0" scrolling="no" webkitallowfullscreen allowfullscreen mozallowfullscreen style="max-width: 621px;width: 100%; height: 405px;"></iframe>

 

Днес по обяд съдебно медицинската експертиза потвърди, че става дума за насилие. А според колегите на възпитателката това е особена жестокост. Те твърдят, че досега подобен случай не е имало. Служитлаката вече е наказана и веротяно няма да остане на работа. А с детето тепърва ще работи психолог. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции