<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29694" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 04.19_2...

Танцьорката Габриела, която помете 10 автомобила, може да получи присъда

20 Април 2018
0 42431

Адвокатът на 21-годишната Габриела Медарова, която помете 10 паркирани коли в Пловдив и нанесе щети на стойност 40 000 лв, предупреждава, че има реална възможност тя да бъде осъдена. Орлин Търновалийски заяви това само ден след като съдът постанови 20 000 лв гаранция.

 

Търновалийски силно вярва, че няма да се стигнe до ефективна присъда. "Не бива дете на 20 години и работещо и осъзнаващо вината си, да бъде вкарано в затвора. Това би било вендета," казва той. 

 

Габриела работи като танцьорка в нощен клуб. В нощта на инцидента, тя не получава своя хонорар и освен това е глобена със 100 лв. Нейн колега пък има рожден ден. Така в края на вечерта тя няма пари за такси, както обяснява Габриела пред съда и затова избира да седне зад волана на своя луксозен джип "BMW". 

 

ТАНЦЬОРКАТА, ПОТРОШИЛА 10 КОЛИ В ПЛОВДИВ, НЯМАЛА ПАРИ ЗА ТАКСИ?!

 

След сблъсъка с 10 коли на паркинга става ясно, че тя е консумирала алкохол и марихуана. Габриела обаче дава противоречиви обяснения относно пушенето на марихуаната. По думите й, това се е случило след инцидента, защото била притеснена, както пояснява нейният адвокат.  

 

Търновалийски коментира, че е смутен след като чува размера на гаранцията. "Задълженията са нейни, а не на родителите й. Ако зависи от мен, бих обжалвал. Но ще изчакам решението на Габриела," добавя той. 

 

Източник: Novini.bg

 

МЛАДО МОМИЧЕ С ДЖИП УДАРИ 10 ПАРКИРАНИ КОЛИ И ИЗБЯГА (ВИДЕО)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции