<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29712" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Водещият на "БГ патриот" е посредничил за подкупа на Десислава Иванчева

20 Април 2018
0 1891

Посоченият от прокуратурата като посредник в "сделката" за подкупа на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева – Петко Дюлгеров се оказа свързан с близката до ВМРО телевизия "България 24". Това потвърди пред Mediapool собственикът на медията Мартин Христов.

 

 

По време на разпита му пред съда в петък Дюлгеров не спомена телевизионното си поприще. По думите му той се занимавал само с консултантска дейност

 

Проверка на Mediapool показа, че той е автор и водещ на предаването "БГ патриот" по канал "България 24". Отношенията му с телевизията обаче били прекратени от страна на медията след избухването на скандала тази седмица. "Не може такъв човек да води предаване при нас, въпреки че съдържателно то беше добро", каза собственикът на телевизията Мартин Христов.

 

От вторник насам телевизията се опитва да заличи каквато и да е следа от пребиваването на Дюлгеров там. Всички записи с негово участие в платформата за видео споделяне YouTube са изтрити, а при търсене на името на Дюлгеров в сайта на медията резултати не излизат

 

"България 24" официално се води собственост на 44-годишния Мартин Христов. Редица медийни публикации обаче свързват канала с ВМРО. По време на предизборната кампания различни партийци от националистическия спектър бяха непрекъснати гости в предаванията на медията. И в момента проверка в страницата на телевизията показва явната й "патриотична насоченост", като подчертано предимство се дава на представителите на ВМРО от парламентарната група на "Обединени патриоти".

 

Източник: Мediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции