<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29733" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ще спрат ли л...

Адвокат Марковски: Няма доказателства срещу Иванчева

23 Април 2018
0 6491

Адвокатът на кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева Марин Марковски коментира в „Здравей, България“ по NOVA доказателствата срещу клиента му. Той отрече ръцете ѝ да са светели като „коледна елха”, както преди дни обяви прокуратурата.

 

 

Тя имала следа от веществото, с което били маркирани парите, само по няколко квадратни сантиметра от външната част на дясната си длан.

„Елхата на прокурорите по това дело ще е много тъмна”, категоричен беше Марковски.

 

ПРОКУРАТУРАТА: ПОКАЗНИЯТ АРЕСТ НА ИВАНЧЕВА Е ЗАРАДИ ЛОШ КЪСМЕТ

 

Адвокатът заяви, че начинът, по който говори соченият за изнудван инвеститор Александър Ваклин показва, че няма доказателства срещу Иванчева. „Попитан дали е имал личен контакт с нея той отговори: „Прокуратурата го обясни“. Защо не го обясни той?

 

А в следствието на протокол за разпит казва, че е бил само веднъж в кабинета на Иванчева. Тогава тя се държала много хладно и едва не го изгонила. Това е неговият единствен личен контакт с нея, затова той казва да обясни прокуратурата”, заяви Марковски.

 

Защитникът на кметицата беше категоричен „Няма нито едно доказателство. Говоря за протоколи, показания и документи по делото“.

 

Той каза още, че според обвинението Иванчева е поискала подкупа на 13 април в столичен мол. За това обаче нямало абсолютно никакви доказателства. Липсвали и записи от охранителни камери, които да показват кметицата да влиза в търговския обект.

 

Соченият за посредник при предаването на подкупа, за който беше арестувана кметицата на „Младост” Десислава Иванчева, е заявил, че пуснал парите (70 000 евро) в кашонче в колата на задържаната. Въпросният мъж – Петър Дюлгеров, бивш управник на столичния район, не споменавал Иванчева да е видяла как пликът с белязаните банкноти се озовава в автомобила ѝ, обясни още Марковски.

 

 

Източник: Vesti.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции