<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29823" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: По случая с к...

Мъж с пистолет окупира Борисовата градина, напада хора (видео)

27 Април 2018
0 11814

Мъж с пистолет заплашва и напада хора в Борисовата градина, оплакаха се столичани. Един от потърпевшите даже успял да заснеме агресията със смартфона си.
 

 

Въпросният мъж е окупирал част от парка. Белязал е дърветата в района с червени – кървави кръстове и е окачил по тях обърнати знамена, икони и свои медали. По първоначално информация въпросният гражданин е Димитър Кисьов, председател на Комисията по планинско бягане към Федерацията по лека атлетика.
 

Срещу него са подавани множество жалби в полицията през последните месеци. Един от най-сериозните случаи, за които униформените са сигнализирани, разказа потърпевша жена.
 

Преди около месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с агресивния мъж, който пък носел куп знамена с дълги дървени дръжки, пише dnes.bg.

Кучето на жената явно се уплашило и започнало да лае. Тогава мъжът извадил пистолет и стрелял два пъти по домашния любимец – вероятно с газов пистолет. Потърпевшата казва, че не знае какво е било направено по жалбата й, която тя веднага подала срещу нападателя. Човекът, който заснема разправията си с агресивния мъж, също бил заплашен с пистолет. Причината – попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата.
 

“Действието се случва в сряда. Направих видео, след като голяма част от напрежението вече спадна, защото вече бяхме викнали полиция. Децата се плашат. Има много знамена, които са сложени на обратно. Това не е неграмотност, а заявка за война. Ние го питахме дали той е направил всичко това, а той агресира и започна да размахва оръжие”, каза Иван.
 

“Пита ме искам ли да ме застреля. Трима мъже се изправихме срещу него, да го питаме дали той е направил всичко това по дърветата. Тогава той извади пистолета… Заплаши да ни гръмне, започна да насочва пистолета към нас и към приятелката ми”, продължи разказа си Иван.

Мъжът допълни, че този път полицията се е отзовала, но се оказало, че и мъжът с пистолета се е оплакал от тях. “Много хора се притесняват, че той им пише обратни жалби. Хората се притесняват от лъжи и контрареакции. Вижда се как той почва да си измисля една ситуация и говори лъжи”, каза Иван.
 

www.vbox7.com/play:3a98df9b37

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции