<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30772" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Автобус срути навес върху шест коли в Несебър

25 Юни 2018
0 1886

Навес се срути върху шест автомобила в Стария Несебър. Пострадали няма. За случая съобщи пресцентърът на ОДМВР в Бургас.

 

 

Навесът е паднал около 19.20 ч. днес. Причина за това е автобус, който се е блъснал в една от подпорните греди на конструкцията. Шофьорът е правел маневра и не е забелязал колоната.

 

""

 

 

„В момента, когато навесът на северния паркинг в Стария Несебър се срути, край него нямаше хора, които да бъдат застрашени, а шофьорът на автобуса не е видял гредата и се блъсна в нея, след което остана на място притеснен. Конструкцията притисна намиращите се под нея коли, но върху нито една няма тежки поражения”, разказват  очевдици на инцидента. „Щетите са затиснат капак, драскотини по боята и други от този вид. Надяваме се шофьорите да се разминат с минимални главоболия, като пораженията им бъдат покрити от застрахователи”, казаха още жители на Несебър.

 

 

"" 

 

 

Самата конструкция се намира на паркинга в района на северното пристанище в Стария Несебър. През лятото там е доста оживено. Паркингът е един от най-големите в тази част на града.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции